Hirdetés

Tavasszal általában a legtöbb gyártó bemutatja újdonságait, ennek régebben a Mobile World Congress adott helyet, azonban újabban külön eseményeket tartanak a gyártók és idén májusban legalább 4 készülékbemutatóra lehet számítani.

Május 7 – Google

A hónap második hetében kezdi a sort a Google a szokásos I/O rendezvényével, itt két középkategóriás okostelefonra számítunk, melyek Pixel 3a és Pixel 3a XL néven fognak valószínűleg bemutatkozni. Konkrétumok még nincsenek, tehát a Google nem árult el sok infót, de minden jel erre mutat.

Május 14 – OnePlus

A OnePlus 6 tavaly májusban jelent meg, így nem ér senkit sem meglepetésként, hogy idén is ezt a hónapot választja a cég. A OnePlus 7 bejelentési dátuma már hivatalos, május 14-én fogják leleplezni az újdonságokat és a hírek szerint nem csak egy, hanem rögtön két mobilt is bemutatnak OnePlus 7 és OnePlus 7 Pro néven.

Május 16 – ASUS

Az ASUS az MWC-re nem hozott új okostelefont, azonban a kiállításon már nagyban reklámozták, hogy május 16-án leleplezik a ZenFone 6-ot. A készülékkel kapcsolatban túl sok információ nem áll rendelkezésre, ami viszont biztos, hogy nem lesz az előlapján semmilyen bevágás vagy kameralyuk, vélhetően valamilyen motoros sliderrel fogunk találkozni, illetve minden bizonnyal csúcshardver fogja jellemezni.

Május 21 – Honor

A Honor a napokban jelentette be hivatalosan május 21-i eseményét. A londoni rendezvényen mi is ott leszünk, így elsőkézből értesülhettek ti is majd az új készülékekről. Igen, többesszámban beszélhetünk, a hivatalos plakát is elárulta, hogy a Honor 20 szériát fogják leleplezni. Minden bizonnyal (hasonlóan a Honor 10 Lite-hoz) lesz majd Honor 20 Lite is, de ezen a napon szerintünk csak a Honor 20 és a Honor 20 Pro fog debütálni.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.