Hirdetés

Az iPhone 11-ekkel ellentétben a tavalyi modellek kapacitásban visszaléptek, azonban az iPhone 13 a hírek alapján ismét nagyobb akkumulátort kap, legalábbis a híres Apple elemző, Ming-Chi Kuo szerint.

“Az új, 2021-es iPhone modellek nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkeznek mint a 12-es sorozat, köszönhetően számos alkatrész helytakarékos kialakításának. Ennél fogva az új iPhone-ok valamivel nehezebbek is, mint elődeik. (szerk.: ez nem hiszem, hogy probléma lenne) A helytakarékos kialakítás magába foglalja a SIM kártya foglalat alaplapba integrálását, az elülső optikai modulok vékonyítását, stb.

Kuo nem említi, hogy mekkora is lesz az az akkumulátor, így a pontos különbség leleplezése a két aksi között még várat magára. Fontos megjegyezni azt is, hogy az új funkciók (például alacsonyabb válaszidejű kijelző, vagy ezalá épített ujjlenyomat-olvasó) egyes mobilokban igencsak meg tudják növelni a telefon akkumulátorhasználatát, így akár az is lehet, hogy használat közben nem fogja hosszabb ideig bírni az új iPhone sem.

Az iPhone 13 széria leleplezése még elég távoli, de pletykák természetesen már most is vannak.

Hirdetés
FORRÁSubergizmo
Tomi
Bertalan Tamás vagyok, 17 éves. Kiskorom óta érdekel az informatika, leginkább a számítógépek és a mobilok világa vonz. Nem rég csatlakoztam a tech2.hu csapatához, mint szerkesztő.