A JerryRigEverything csatorna híres arról, hogy minden telefon anyaghasználatát megvizsgálja, megnézi mennyire karcolható, hajlítható és egy külön videóban azt is megnézte, hogyan viselkedik az iPhone 8, ha leejtjük néhányszor.

Az iPhone 8 a tavalyi modelltől dizájnban egyetlen ponton tér el nagyon és ez az üveg hátlap. Az Apple szerint az üveg minőségi, ellenáll a külső hatásoknak, de mint minden üveg, ez is törik, ha nem vigyázunk. Zack a készülék összeszerelési minőségével elégedett volt, a tortúrát megnézhetitek a lenti videóban.

Az ejtéstesztnél két iphone 8-at dobált, az egyiken volt egy tok, a másikon pedig nem. Meg sem kell nézni a videót, tudhatjuk, hogy a tokkal védett telefon sokkal jobban bírja, mintha nem védenénk, így a végeredmény eléggé kiszámítható, de mindenesetre íme:

Mi is várjuk az iPhone 8-at tesztre, érdemes követni minket Instagramon, ugyanis ott lesz fent először kép, hogy megérkezett hozzánk.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.