Még tavaly augusztusban jelent meg a JBL Tour PRO 2, az első TWS fülhallgató okos töltőtokkal. Elég csak megérinteni az 1,45 hüvelykes LED kijelzőt és máris vezérelheted a zenét, fogadhatod a hívásokat, üzeneteket, értesítéseket vagy akár testre is szabhatod a fülhallgatók hangzását.

A JBL vezeték nélküli fülhallgató tekintetében is hozza a tőle elvárt minőséget és jó ár/érték arányt, de mellette innovatív ötletekkel is előrukkolnak. A felsőkategóriás JBL Tour PRO 2 koncepciója az, hogy a kijelző okán nem kell elővenni a telefont, bemászni a JBL Headphones alkalmazásba és onnan testreszabni pl. a hangzást, ezt meg lehet tenni rögtön a tokról. A tok egyébként mutatja a töltöttséget és az aktuális időt is.

Természetesen aktív zajszűrős fülhallgatóról van szó, amit szintén testre lehet szabni az Ear Canal teszt segítségével. Az ovális kialakításával, illetve a több méretű gumiharanggal a legtöbb felhasználónak kényelmes lesz a használata, illetve a passzív izolálás is remek. Az eszközön összesen 6 mikrofon van, ezek garantálják a kristálytiszta minőséget.

Portrait Of Young Caucasian Stylish Man On Sunny Day In The City.

A hangzásról egy-egy egyedi, 10 mm-es dinamikus hangsugárzó gondoskodik, a hangszínszabályzás is elérhető, illetve a JBL Spatial Sound térhangzás is adott. Egy feltöltéssel 10 órán át bírja, a töltőtok pedig további 30 órányi használatot biztosít. A JBL Tour PRO 2  IPX5 szerint fröccsenésálló, a telefonnal pedig Bluetooth 5.3-on keresztül kommunikál.

Az új JBL vezeték nélküli fülhallgató már hazánkban is elérhető 119.990 Ft-os áron.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.