Hirdetés

A jövő fülhallgatói kisteljesítményű Wi-Fi-vel jöhetnek a Snapdragon S7 Pro Gen 1-nek köszönhetően, a Snapdragon 8 Gen 3 és a Snapdragon X Elite mellett vezeték nélküli füleseket működhető lapkákat is bemutatott a Qualcomm.

A Snapdragon S7 Pro Bluetooth 5.4-gyel érkezik, valamint kisteljesítményű Wi-Fi-t használ a hatótáv kiterjesztésére, ami jelentősen jobb teljesítményt nyújt a ma használatos Bluetooth technológiáknál, akár 29 Mbps-es sebességre is képes lehet, a Bluetooth és a Wi-Fi közti váltás pedig gördülékeny módon történhet a Qualcomm szerint.

A jövő fülhallgatói kisteljesítményű Wi-Fi-vel jöhetnek - képen az új lapkák, illusztráció

A gyártó ígérete alapján lehetőség lesz anélkül járkálni az otthonunkban vagy egyéb épületekben, hogy amiatt aggódnánk, mikor kezd el akadozni vagy megszakadni az általunk hallgatott zene vagy a hívás, amiben részt veszünk.

A jövő fülhallgatói kisteljesítményű Wi-Fi-vel jöhetnek - összefoglaló a lapkák tulajdonságairólAz S7 és az S7 Pro az elődhöz (S5 Gen 2) képest 6-szoros teljesítménybeli és majdnem 100-szoros AI teljesítménybeli előrelépést hoz.

A lapka a mesterséges intelligencia segítségét például hallássegítő technológiákhoz használja, a környezet alapján pedig automatikusan képes váltani az aktív zajszűrési módok között, ami már létező funkció, így valószínűleg javítottak rajta. Az aktív zajszűrés immáron 4. generációs, ezért várhatóan sokkal jobb lett, mint volt.

A lapka több hangfeldolgozó maggal rendelkezik, az elődhöz képest pedig 300%-kal több memóriát kapott. Az S7 Pro támogatja a 192 kHz-es többcsatornás veszteségmentes zene lejátszását, valamint a továbbfejlesztett többcsatornás térbeli hangzást játékok esetében.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.