Kínában bemutatkozott a Xiaomi Watch S1 Pro és a Buds 4 Pro. Az okosóra nagyobb kijelzőt és akksit kapott, az új füles Hi-Res audiót és LHDC 4.0 kodeket is támogat.

A Samsung után a Xiaomi is lerántotta a leplet az újdonságairól. Többek közt bemutatkozott a Mix Fold 2 és megérkezett a Xiaomi Watch S1 Pro és a Buds 4 Pro is.

Bemutatkozott a Xiaomi Watch S1 Pro és a Buds 4 Pro

A Watch 1S Pro okosóra rozsdamentes acél bevonattal és 5ATM vízállósággal rendelkezik. A zafírkristály védelmet élvező AMOLED kijelzője 1,47 hüvelykes, 480 x 480 pixel felbontással és 600 nites maximum fényerővel bír.

A szokásos okosóra funkciókat kapjuk aktivitáskövetés szempontjából: 117 sport mód közül választhatunk, de van pulzusmérés, véroxigénszint mérés, stresszérzékelés és alváskövetés is. A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően az óra használható telefonálásra Bluetooth-on keresztül. Apropó Bluetooth, 5.2-es verzióval rendelkezik az eszköz a WiFi és a kétsávos GPS mellett.

Bemutatkozott a Xiaomi Watch S1 Pro és a Buds 4 Pro

Az akksi kapacitása 500 mAh, ami a Xiaomi szerint 14 napos átlagos, valamint 10 napos intenzívebb használatot tesz lehetővé.

Globális megjelenésről egyelőre nincsenek információk, azonban Kínában szürke és fekete színben kapható nagyjából 222 dolláros áron.

Bemutatkozott a Xiaomi Watch S1 Pro és a Buds 4 Pro

A Buds 4 Pro is számos újdonságot hozott magával: 11 mm-es dinamikus driverekkel rendelkezik, kapott Bluetooth 5.3-at, Hi-Res audió támogatást, az SBC, AAC, LHDC 4.0 kodekekkel működik és elérhető 96kHz HD hangkimenet. A füles és a tok is IP54 szabvány szerint por- és cseppálló.

Három mikrofont kapott mindkét oldal, ezek közül az egyik egy csonthanglenyomat-érzékelő, ami az optimális hangzásért felelős. A Buds 4 Pro egyszerre két eszközhöz is csatlakoztatható és az AirPods-hoz hasonló nyomásérzékeny szárral érkezik.

Bemutatkozott a Xiaomi Watch S1 Pro és a Buds 4 Pro

Zajszűrés nélkül 9 óra üzemidőt ígér a Xiaomi, a tokkal ez 38 óra. Az új TWS füles fekete és arany színben lesz elérhető Kínában kb. 163 dolláros áron.

Örülnétek, ha a Xiaomi Watch S1 Pro és a Buds 4 Pro érkezne Európába is? Mennyit költenétek egy TWS fülesre?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Mérnökinformatikát tanulok, szabadidőmben cikkeket írok és videókat készítek. Mindenféle tech téma érdekel, így a Tech2-n olvashattok tőlem mobilokról, közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is.