Hirdetés
A BlitzWolf BW-AS1 egy Kickstarter projektként indult, 2016-ban startolt a tervezés és maga a projekt idén januárban indult a platformon. Februárra a kitűzött összeg kétszerese gyűlt össze rá, tehát igény az volt a termékre, mi pedig ki is próbáltuk!
A dobozban tartozékként egy jack (AUX) kábelt kapunk, ezzel számítógéphez vagy laptophoz is csatlakoztathatjuk vezetékesen, illetve van egy microUSB kábel is, amin keresztül tölteni lehet az eszközt.
Már amikor kiveszem a dobozból, érzem, hogy nem holmi kínai tákolmányról van szó, ugyanis marha nehéz és érezhető már a külsején is a minőségi anyaghasználat. Az egész hangszóró váza alumíniumból van, ami két drivert rejt magában. Mindkettő 45 mm átmérőjű és 10W-os, így összesen 20W teljesítményre képes az eszköz. Összehasonlításképp egy hasonló méretű JBL Flip 4 max. 16W-ra képes. Ezt nem azért mondom, hogy bizonygassam, hogy mennyivel jobb ez mint a többi, csupán azt mondom, hogy méretéhez képest igen meggyőző a teljesítménye.
A frekvenciatartománya 20-20kHz között van, Bluetooth 4.0 szabványt használ, kb. 10 méterre vihetjük el a mobilt anélkül, hogy elkezdene szakadozni vagy szétkapcsolni, tehát érdemes a közelében tartani a telefont.
A BW-AS1 hívások fogadására is alkalmas, tehát ha jön egy hívás, elég megnyomni a play gombot, ezzel fel is vettük, van benn egy mikrofon is, így ha ez van közelebb hozzánk, akkor ezen keresztül is beszélhetünk, bár így nem látod, hogy ki hív.Az akkumulátora 5200 mAh kapacitású, amivel átlagosan 6-8 órányi zenét lehet hallgatni. Ezt én nagyjából 40%-os hangerőn értem el, de ez ne riasszon vissza, ugyanis ez is bőven hangos. A gyártó szerint maximum 11 órán át lehet használni, a töltési idő pedig kb. 3-4 óra. Töltöttségi indikátor sajnos nincs rajta, de pl. a telefonom kijelzi, hogy hány százalékon van a csatlakoztatott eszköz.
Erről más eszközt nem lehet tölteni, tehát ilyen szempontból inkább egy JBL Charge hangszórót ajánlanék, de aki egy erős basszusú, minőségi anyaghasználatú bluetooth hangszórót keres, annak tudom ajánlani ezt is, kipróbáltam és tényleg jó.
Az ára nagyjából 20.000 Ft (AS115 kuponkóddal 15% kedvezmény) és miután használtam, nekem az a véleményem, hogy megéri az árát. Természetesen lehet kapni olcsóbban is hangszórókat, de ha minőséget keresel, akkor azt itt megtalálod. Ha érdekel a termék, ITT TUDOD MEGVENNI.
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.