A Las Vegasban jelenleg is zajló CES 2018 kiállításon mutatta be a JBL az újdonságait, köztük a megújult Bluetooth hangszórókat is. A Harman csoporthoz tartozó márka Xtreme 2, Clip 3 és GO 2 névre keresztelte őket, ami nem véletlen, hiszen a számok jelzik, hogy elődjük továbbfejlesztéséről van szó. Mindhárom eszközben közös, hogy IPX7 szabvány szerint vízállóak, ez pedig azt jelenti, hogy akár 30 percet is elviselnek legfeljebb 1 méter vízben.

A trióból az Xtreme 2 a legnagyobb és legkomolyabb, kapunk hozzá egy hordszíjat is. Egyetlen töltéssel akár 15 órát képes működni, USB kimenete segítségével más eszközt tölthetünk róla. Támogatja a JBL Connect+ funkciót, amivel több hangszórót lehet összekapcsolni egyetlen forráshoz. A Clip 3 már kompaktabb, ezen felül gumis, strapabíró burkolatot kapott, karabinerével könnyen felcsatolhatjuk akár a ruhánkra vagy a táskánkra is.

Ez a modell 10 órányi zenélésre képes egy feltöltéssel, úgyhogy egy kirándulást bőven kibír. Végül a GO 2 hasonlóan kompakt, de kocka formájával és 10-féle színével kellően megkülönböztethető a többiektől. Ez a kis apróság 5 órát üzemel egyhuzamban, szóval vele se kell sűrűn töltőhöz rohangálni. Árban is hasonló a sorrend, az Xtreme 2 300, a Clip 3 60, míg a GO 2 40 dollárt kóstál majd. Magyar árak és megjelenési időpont még nincs, külföldön tavasszal kerülnek a boltokba.

Hirdetés
FORRÁSphoneArena
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.