November végén a Samsung kiadott egy szoftverfrissítést a Samsung Galaxy A5 (2016)-ra, ami lényegében a novemberi biztonsági frissítés része volt. Az update 128 MB méretű és a kártyafüggetlen mobilokra már elérhető. Mi a változás? Nos ezt annyira részletezte a Samsung, hogy a frissítés egy “kritikus hibát” javít.

galaxy-a5-2016-new-update-720x469Hogy mi lehet ez a kritikus hiba, azt nem részletezték, de biztos fontos volt, ha nem ért rá a decemberi biztonsági frissítéssel kiadni, hanem még a novemberibe rakták bele. A felhasználók természetesen mindig örülnek az újabb és újabb szoftverfrissítéseknek, hisz ebből látszik, hogy a gyártó foglalkozik a készülékkel, de továbbra is nyitott kérdés, hogy mi volt ez a kritikus hiba, amit javítottak.

Korábban írtunk arról is, hogy jövőre jön a Nougat frissítés a Galaxy A (2016) sorozatra. Ha érdekelnek a részletek, katt IDE.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.