A legtöbb gyártó új termékcsaládok helyett almárkákat hoz létre és ugyan a Samsungnál hasonló még nem várható, rájöttek, hogy a változtatni kell a stratégián. Mostantól a Galaxy A széria veszi át a J széria szerepét, ezzel utóbbi teljesen megszűnik.

Az S, Note, A, J, C és On szériákból múlt év végén a C-t és Ont már megszüntette a Samsung, időközben megérkezett az M széria. Ha megvizsgáljuk a 2019-es A szériás telefonokat, látható, hogy az egészen megfizethető daraboktól, a felső-közép kategóriás ajánlatokig találunk benne mindenfélét.

Galaxy A50

Az új A széria eddig bejelentett modelljei: A10, A20, A20e, A30, A50, A70 és várható egy A90 is. Nagyobb akkumulátort, új Infinity képernyőt, több kamerát és a felsőbb kategóriás modellek már kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót is kapnak, ezek mind az új szériára jellemző tulajdonságok, így érthető miért is szüntette meg a J családot a Samsung.

J5 2017

Mit gondoltok? Jó döntés ez a Samsung részéről, vagy maradhatott volna a J széria is?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.