A Redmi család legújabb tagjával barátkozunk, vagyis inkább csak megszemléltük, ugyanis annyira új a telefon, hogy még nincs rá globális szoftver. A Redmi Note 5A egy 5,5 hüvelykes HD kijelzővel rendelkező mobil, amit kifejezetten a szelfibajnok felhasználóknak szánt a gyártó.

Egy dologra kell nagyon figyelni, ha ilyen telefon választasz, mégpedig hogy a 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel rendelkező modellben ujjlenyomat-olvasó nincs és az előlapi kamera is csak 5 MP-es, míg a 3/32 GB-os és 4/64 GB-os modelleknél van szenzor és a kamera is 16 MP-es az előlapon. A rendszerchip egy Snapdragon 425-ös modell, az akku 3080 mAh kapacitású, a hátlapra pedig minden esetben egy 13 MP-es kamera került.

Az alapmodell 120 dollárba kerül, ami kb. 31.000 Ft-nak felel meg. Ha érdekel a készülék, akkor bökj IDE! Mi pedig küldjük tovább a XiaomiShop-nak szoftverezésre, ha visszajött, akkor készül a részletes teszt.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.