Hirdetés

Ebben az időszakban különösen fontos, hogy összetartsunk és segítsünk egymásnak. Az iGlass már régóta együttműködő partnerünk, teszteltünk tőlük több féle üvegfóliát, illetve járt már nálunk tok is és most egy adománygyűjtő kampányba kezdtek, amihez te is hozzájárulhatsz.

Az Apple már évek óta árulja a (PRODUCT)RED termékeket, amelyek megvásárlásával hozzájárulhattál a HIV kutatásokhoz, 2020-ban pedig ezt az összeget a koronavírus elleni küzdelemre fordítják.

Hasonló kezdeményezésbe fogott az iGlass is, ugyanis ha a weboldalukon piros színű AirPods tokot vagy iPhone tokot vásárolsz, az ezekből befolyó bevételek 100%-át a hazai járványkórházaknak ajánlják fel.

Szép gesztus, meg kell hagyni. Ha bejön a piros szín, akkor érdemes összekötni a kellemest a hasznossal, ezzel ugyanis te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minél hamarabb véget érjen ez a helyzet.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.