Hirdetés
Aki esetleg még nem hallott még az iGlass-ről, a márkát egy magyar csapat hozta létre, első körben még csak kijelzővédő üvegeket árultak, de mára már bővült a portfólió iPhone tokokkal, Lightning kábellel, hátlapvédővel és iPhone-nal is, ha náluk veszel készüléket, akkor ajándékba kapsz mellé iGlass 3D kijelzővédőt és iGlass Case tokot.
iGlass üvegből több típus létezik, mind más tulajdonságokkal és persze árcímkével is rendelkezik. A Standard üveg alap védelmet biztosít, a Double egy kétrétegű megoldás, ami ezáltal 2x strapabíróbb mint a normál üveg, a 3D Round teljesen rásimul a telefon előlapjának sarkaira is, ugyanez elmondható az iGlass Próról is, viszont itt vállalnak a srácok képernyő garanciát, tehát ha iGlass Pro védi a telefonodat, leejted, de a mobilod kijelzője is megsérül, akkor ingyen cserélik a kijelződet, tehát az iGlass Pro felfogható egyfajta biztosításként is (és most Pro vásárlása esetén tokot is kapsz ajándékba).
3D Round egy iPhone XS-en
Amíg iPhone-t használtam én is, volt tapasztalatom olcsóbb, Kínából rendelt üvegekkel is és amiben egyébként szinte mindegyik hadilábon állt, az az üveg mellé járó szett. Attól függ persze, hogy honnan és mit veszel, de én a legtöbb esetben papírba csomagolva kaptam egy „nedves” és egy száraz törlőt, amivel csak az volt a gond, hogy a nedves is száraz volt.
Az iGlass-nél erre is figyeltek, a nedves törlőkendő tényleg nedves, ezzel letörölheted és fertőtlenítheted a kijelzőt, mellé mikroszálas törlőkendőt kapsz, illetve van egy por eltávolító ragasztós papír, ami a kijelzőn marad apró porszemeket hivatott felszedni úgy, hogy a kijelzőn persze nem hagy maga után nyomot. Lehet, hogy sokatoknak ez most egy teljesen felesleges infó, megoldjátok a kínai üvegekkel is, de a felhelyezést elképesztően egyszerűvé teszi, ha a tisztítószett megfelelő minőségű.
És most, hogy 3 éves lett az iGlass, minden saját termékre vasárnap (05.12) estig 30% kedvezményt adnak, tehát ha repedt vagy törött a mostani üvegfóliád, vagy mondjuk épp vásárláson töröd a fejed, akkor most érheti meg megvenni, főleg a Prót, hisz mellé kijelzőgaranciát is kapsz.

Nyereményjáték

Mivel érkezett hozzánk egy szép kis pakk iGlass üveg, ezért közöttetek kisorsolunk néhányat, konkrétan 5 db-ot.
Jelentkezni a játékra itt tudtok: https://gleam.io/MqPMW/iglass-nyeremnyjtk
5 nyertes lesz a végén, a sorsolást a gleam.io végzi, a nyerteseket pedig emailben fogjuk értesíteni, de a sorsolás eredményéről természetesen posztolni fogunk a közösségi oldalainkon is. A játék vasárnap este 7-ig tart, a nyertesek nevét pedig vasárnap este 9-kor tesszük közzé.

Kérlek titeket, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek tényleg iPhone-juk van és tudják majd használni az üveget.
FONTOS! A bejegyzésért nem fizettek, a srácok küldtek néhány üveget így, hogy 3 évesek lettek, én pedig néhányat kisorsolok közülük, remélve, hogy örültök a lehetőségnek.
Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.