Hirdetés

Aki annakidején kitalálta az üvegfóliákat (hivatalosabb nevén a kijelzővédő üvegeket), mára bizonyára nincsenek anyagi gondjai, ez az, ami már évek óta sokak készülékére rákerül vásárlás után. De mi a helyzet az okosórákkal? A leejtés valószínűsége itt igen csekély, azonban a karcok és ütődések ellen az órákat sem árt védeni.

Jelenleg személy szerint egy Apple Watch Series 5-öt használok és miután megjelentek rajta az első karcok, be is ruháztam egy fóliára. Az iGlass-szel már régóta dolgozom együtt, eddig nem csalódtam, így az ő terméküket választottam, amit ugyan nem volt annyira könnyű milliméter pontosan bepozícionálni, mint egy okostelefonnál, pedig a felület kisebb, de szerencsére felszedhető és korrigálható, azóta pedig semmi gondom a karcokkal.

Az iGlass Pro Apple Watch-ra nem olyan merev, mint amiket a mobilokra árulnak, ez rugalmasabb, puhább anyagból készült, ami ugyanúgy széltől szélig védi az órát, észre se veszed, hogy rajta van, viszont pont a puhasága miatt jobban állja az ütéseket, mint egy merev, keményebb anyag.

Az iGlass-nál minden Apple Watch szériára és méretre találsz fóliát, ingyen szállítják, ráadásul ha iGlass Prót vásárolsz (mert van egyébként 3D Round fólia is), akkor 1 év kijelzőcsere garanciát is vállalnak, szóval ha a fólia védi az órát, de annak kijelzője mégis betörik, akkor azt kicserélik neked. Eddig én maximálisan elégedett vagyok vele, szóval ha érdekel és szeretnéd védeni az órádat, akkor irány az iGlass.hu.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt