Hirdetés

Az Apple ma felhívta a figyelmet az AIDS világnapjára, a (RED) jótékonysági szervezettel való folyamatos együttműködésének keretében.

Az AIDS világnapjának alkalmából az Apple Watch felhasználói a különleges vörös témájú számlapok letöltésével jelezhetik támogatásukat. Az Apple a PRODUCT(RED) termékeket is reklámozni fogja az üzletekben. Szokás szerint minden eladott PRODUCT(RED) Apple termék egy része a (RED) Global Fundhoz kerül.

Különleges Apple Watch számlapokkal támogatja az Apple az AIDS világnapját

Az Apple Books, az Apple TV és az Apple Music is tartalmaz majd informatív, AIDS-el kapcsolatos tartalmakat.

A partnerség 2006-os kezdete óta az Apple több mint 270 millió dollárt gyűjtött össze a (RED) jótékonysági szervezetnek szubszaharai afrikai régió AIDS elleni küzdelmének megsegítésére. A közelmúltban a (RED) is erőfeszítéseket tett a Covid terjedésének megfékezésére ezeken a területeken.

Számos Apple-termék kapható PRODUCT(RED) színekben, beleértve az iPhone 14-et, az iPhone SE-t és az Apple Watch Series 8-at. Kaphatóak PRODUCT(RED) Apple Watch szíjak és iPhone tokok is.

Az Apple Watch számlapmegosztási funkcióját kihasználva az Apple hét óralap-konfigurációt hozott létre a használathoz és a támogatásunk kifejezéséhez. Ezeket az óralapokat az Apple webhelyéről lehet letölteni, amelyek gondosan kiválasztott színeket tartalmaznak, hogy passzoljanak a PRODUCT(RED) óraszíjakhoz.

(RED) óralapok állnak rendelkezésre a Metropolitan, a World Time, a Numerals Mono, a Gradient, a Stripes, a Color és a Typograph számlapokhoz, melyeket a 9to5Mac már korábban észrevett.

A képek forrása: Apple

Hirdetés
FORRÁS9to5Mac
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.