Hirdetés

A Black Friday Magyarországon nem egészen az, mint mondjuk Amerikában, itthon sokan trükköznek azzal, hogy az akciós napok előtt felviszik az árat és utána akciósként árulják. Na az -nél ez nem így működik. Régóta dolgozunk együtt a magyar csapattal, az árak tényleg nagyon jók lettek ahhoz képest, hogy milyen minőséget képviselnek.

Az alapvetően iPhone kijelzővédők forgalmazásával foglalkozik, azonban az utóbbi pár évben kibővült a kínálat, lettek tokok, töltőkábel, MacBook bőr tok, hálózati adapter és Apple Watch kiegészítők valamint kijelzővédők is, de iPhone-t is vásárolhatsz náluk. A telefonokat leszámítva most szinte mindenre van kedvezmény.

Csak hogy néhány példával éljek

  • iGlass Case – 8.990 Ft helyett 2697 Ft-tól kapható
  • iGlass Standard üvegfólia – 6.319 Ft helyett 3160 Ft-tól kapható
  • iGlass Pro üvegfólia – 11.659 Ft helyett 5.830 Ft-tól kapható
  • iGlass Privacy Pro üvegfólia – 16.669 Ft helyett 8.335 Ft-tól kapható
  • iGlass Pro üvegfólia Apple Watch-hoz – 6.990 Ft helyett 3.495 Ft-tól kapható

Van pár fontos dolog, amit érdemes tudni

Minden iGlass 3D Round, Pro és Privacy Pro kijelzővédő karácsonyi csomagolásban érkezik, szóval ajándéknak a fa alá is beteheted, illetve a Pro és a Privacy Pro termékek mellé 1 év kijelzőcsere garanciát is vállal a cég, szóval ha ez védi a készüléked, de a kijelzője mégis betörik egy ejtés után, akkor ingyen kicserélik neked a kijelzőt a vásárlástól számított 365 napon belül.

Aki a Black Friday akciók alatt rendel, az egy 3.000 Ft-os kupont is kap a visszaigazoló emailben, amit december 1-jétől 1 éven belül fel tud használni a következő iGlass vásárláshoz.

Visszaküldés

Ha az iGlass üvegfóliád buborékos, megkarcolódott, esetleg összetört, akkor ingyen cserélik a srácok, illetve a karácsonyi időszakra való tekintettel a vásárlástól való elállást is meghosszabbították. Ha esetleg ajándékba vetted és mégsem tetszik az illetőnek vagy rossz készülékre vásároltál, január 8-ig ingyenesen visszaküldheted.

Akció érvényesség

Az akciósorozat péntek (november 26.) reggeltől egészen hétfő éjfélig (november 29., Cyber Monday) tart. Ha érdekel, látogass el az .

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt