A Black Friday Magyarországon nem egészen az, mint mondjuk Amerikában, itthon sokan trükköznek azzal, hogy az akciós napok előtt felviszik az árat és utána akciósként árulják. Na az iGlass-nél ez nem így működik. Régóta dolgozunk együtt a magyar csapattal, az árak tényleg nagyon jók lettek ahhoz képest, hogy milyen minőséget képviselnek.

Az iGlass alapvetően iPhone kijelzővédők forgalmazásával foglalkozik, azonban az utóbbi pár évben kibővült a kínálat, lettek tokok, töltőkábel, MacBook bőr tok, hálózati adapter és Apple Watch kiegészítők valamint kijelzővédők is, de iPhone-t is vásárolhatsz náluk. A telefonokat leszámítva most szinte mindenre van kedvezmény.

Csak hogy néhány példával éljek

  • iGlass Case – 8.990 Ft helyett 2697 Ft-tól kapható
  • iGlass Standard üvegfólia – 6.319 Ft helyett 3160 Ft-tól kapható
  • iGlass Pro üvegfólia – 11.659 Ft helyett 5.830 Ft-tól kapható
  • iGlass Privacy Pro üvegfólia – 16.669 Ft helyett 8.335 Ft-tól kapható
  • iGlass Pro üvegfólia Apple Watch-hoz – 6.990 Ft helyett 3.495 Ft-tól kapható

Van pár fontos dolog, amit érdemes tudni

Minden iGlass 3D Round, Pro és Privacy Pro kijelzővédő karácsonyi csomagolásban érkezik, szóval ajándéknak a fa alá is beteheted, illetve a Pro és a Privacy Pro termékek mellé 1 év kijelzőcsere garanciát is vállal a cég, szóval ha ez védi a készüléked, de a kijelzője mégis betörik egy ejtés után, akkor ingyen kicserélik neked a kijelzőt a vásárlástól számított 365 napon belül.

Aki a Black Friday akciók alatt rendel, az egy 3.000 Ft-os kupont is kap a visszaigazoló emailben, amit december 1-jétől 1 éven belül fel tud használni a következő iGlass vásárláshoz.

Visszaküldés

Ha az iGlass üvegfóliád buborékos, megkarcolódott, esetleg összetört, akkor ingyen cserélik a srácok, illetve a karácsonyi időszakra való tekintettel a vásárlástól való elállást is meghosszabbították. Ha esetleg ajándékba vetted és mégsem tetszik az illetőnek vagy rossz készülékre vásároltál, január 8-ig ingyenesen visszaküldheted.

Akció érvényesség

Az akciósorozat péntek (november 26.) reggeltől egészen hétfő éjfélig (november 29., Cyber Monday) tart. Ha érdekel, látogass el az iGlass weboldalára.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.