Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy az iGlass-ről írunk. A srácok az Apple eszközök, főleg az iPhone-ok kijelzővédelmében nagyon profik, de nem csak a termék minőségében mutatkozik meg az odafigyelés, hanem a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokban, garanciában is.

A kínálatban több, különböző erősségű és minőségű kijelzővédő üveg található, a legjobb közülük az iGlass Pro, ami egyrészről a teljes kijelzőt lefedi, másrészről pedig ha ez védi a telefonodat, de vásárlástól számítva 1 éven belül mégis betörik a telefonod kijelzője, akkor ezt ingyen kicseréltetik neked.

Persze nem csak üvegeket találsz a kínálatban, hanem tokot is, ami kompatibilis az üveggel, illetve Lightning kábelt is, ami MFi szabványnak is megfelel, tehát hivatalos iPhone kiegészítőnek minősül, sőt itt nem kell aggódni a kábelvég megtörése miatt sem.

Végül, ami szintén nem elhanyagolható, hogy minden terméket ingyen szállítanak. A termékek árát megtalálod ERRE A LINKRE kattintva, de íme néhány példa:

  • iGlass Standard – iPhone 6, 7, 8 – 3.990 Ft
  • iGlass 3D – iPhone X, XS – 8.180 Ft
  • iGlass Pro – iPhone 8 – 10.060 Ft (kijelzőcsere garanciával!)
  • iGlass Pro – iPhone XS Max – 15.970 Ft (kijelzőcsere garanciával!)
  • iGlass Case – minden modellre – 4.350 Ft
  • iGlass Cable – Lightning – USB-A – 5.430 Ft

Amikor még iPhone-t használtam én is iGlass-szel védtem a telefonomat és az én tapasztalataim alapján a minőséggel sosem volt gond, én bátran ajánlom őket. Ha veszel egy drága mobilt, akkor ne a védelmen spórolj.

A cikk az iGlass megbízásából készült.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.