Meg nem nevezett tokgyártóktól érkezett az információ, hogy az Apple májusban fogja bemutatni a régóta várt iPhone SE 2-t. Ez persze nincs még kőbe vésve, hisz az Apple még nem küldte ki a hivatalos meghívókat.

Az új okostelefon egy A10 Fusion rendszerchipet fog kapni, ami anno az iPhone 7-ben debütált. Nemrégiben egy kép is kiszivárgott a telefon vázáról és hátlapjáról, utóbbi ezúttal üveg lesz, ezáltal támogathat Qi töltést, illetve az is hírlik róla, hogy nem lesz jack csatlakozó rajta.

Az előlap kialakítása egyáltalán nem tisztázott még: lesz-e noch vagy sem? Lesz Touch ID vagy lecserélik Face ID-ra? Ezek a kérdések egyelőre megválaszolatlanok.

Az iPhone SE minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb iPhone volt az elmúlt években pont azért, mert kompakt méretekkel bírt, és mindemellett teljesítményben is hozta az elvárt szintet. Az iPhone SE 2 az eddigi infók alapján egy apró ráncfelvarrás lesz, reméljük, hogy az új processzoron kívül lesznek még újdonságok.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.