90 milliós rendelést adott le az Apple, bízik az iPhone 14 sikerében.

Az iPhone 14 széria megjelenése már egészen közel van, így természetes, hogy egyre gyakrabban kapjuk a híreket róla. A legutóbbi Bloomberg jelentés felfedte, hogy az Apple meglehetősen bízik az új készülékek sikerében a jelenlegi világgazdasági helyzetben is, hiszen ugyanúgy 90 milliós rendelést adott le az iPhone 14 készülékekre, mint a tavalyi iPhone 13 esetében.

A jelentés kitért arra is, hogy az év végére 220 millió eszköz gyártását tervezi a vállalat ugyanúgy, mint az előző évben.

iPhone kamerakivágással notch helyett? Az iPhone 14 Pro modelleknél erre lehet számítani!

A Bloomberg szerint az Apple magabiztos azt illetően, hogy legyőzi azokat a gazdasági kihívásokat, amelyeket a piac többi szereplője is tapasztal. A globális mobilpiac az év második negyedévében 9 százalékos veszteséggel zárt és az év végére is 3,5 százalékot jósolnak az elemzők. A szakértők szerint a Huawei csúcskészülékek népszerűségének jelentős csökkenése és az Android okostelefon választék túltelítettsége is az Apple malmára hajtja a vizet és okoz majd megnövekedett keresletet az iPhone 14 szériára.

2 méret és 4 modell várható az iPhone 14 szériánál. Nektek hogy tetszik ez a kombináció?

Idén is négy új iPhone 14 modell megjelenése várható szeptemberben, de csak kettő különböző méret az eddigi három helyett (valószínűleg búcsút kell inteni a Mini szériának). Az újdonságok között üdvözölhetjük majd feltehetően az új A16-os processzort, új kamerákat és a notch helyetti kamerakivágást, ami majd a jobb minőségű szelfi kamerát és Face ID hardvert foglalja magában.

Ti már várjátok az új iPhone széria megjelenését?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.