Az új iPhone-ok minden évben szeptemberben debütálnak, ezalól pár évvel ezelőtt csak egyetlen kivétel volt, az iPhone SE.

Korábban ilyennek gondolták az iPhone SE 2-t

Az iPhone 5S formavilágát és 4 hüvelykes kijelzőjét öröklő mobil nagy siker volt azok körében, akik nem akartak akkor még nagynak számító iPhone 6S-t vagy szeptemberben 7-et vásárolni vagy csak egyszerűen szerették az 5S-t. Az utóbbi időben egyre több a pletyka az iPhone SE utódját illetően, ami egyébként az Apple-nek is jót tenne, ha növelni szeretnék a piaci részesedésüket.

Nagy valószínűséggel ilyen lesz

Az iPhone 8 mintájára épülő új, olcsó készülék neve egyelőre még nem fix, pletykálják az iPhone 9 elnevezést is, de az egyszerűség kedvéért a bemutatóig nevezzük továbbra is iPhone SE 2-nek. A készülék 4,7 hüvelykes – valószínűleg IPS – kijelzőt fog kapni, illetve megkapja az iPhone 11 szériában is dolgozó A13 Bionic lapkakészletet.

Mivel az iPhone 8 lesz a készülék alapja, ezért a hírek alapján Face ID-ra sem kell számítani, marad tehát a Home gombos, sokak által hiányolt Touch ID. Az iPhone SE 2 tömeggyártása a Bloomberg információi alapján már februárban indul, így a mobilt az iPhone SE-hez hasonlóan akár már márciusban is bejelenthetik. Kíváncsian várjuk mi is, de szerintem ezzel nem vagyunk egyedül.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.