Hirdetés

Tavaly az iPhone 14 Prókkal megváltozott a notch, dinamikus szigetté fejlődött. A pletykák szerint kijelző alatti Face ID jöhet az iPhone 16 Próval, az idei széria még megtarthatja a dinamikus szigetet.

Még meg sem jelent az idei iPhone 15 széria, máris érkeznek a pletykák a jövőre érkező mobilokról. A The Elec szerint idén valószínűleg a teljes iPhone 15 család megkapja majd a dinamikus szigetet, jövőre azonban a kijelző alá kerülhet a Face ID, legalábbis a Pro modellek esetében.

Kijelző alatti Face ID jöhet az iPhone 16 Próval

A mélységérzékelő kamera nem fog látszani, hogyha nincs használatban, a kijelzőn csak az előlapi kamera kivágása lesz látható, ezzel tovább nőhet a hasznos kijelző felület.

A forrás szerint a panel alatti Face ID után az Apple a panel alatti előlapi kamerával is megpróbálkozik, így a jövőben már az sem lesz látható, ha nincs használatban, erre azonban még várni kell.

Az új technológia valószínűleg ezúttal is a Pro tulajok kiváltsága lesz, egészen addig, amíg elérhetővé nem válik egy későbbi generációval az alapmodellek birtoklói számára.

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.