Hirdetés

Az Apple még januárban adta ki az iOS 15.4 béta verzióját. A március 8-án tartott virtuális termékbemutatójuk után, ahol leleplezték az új iPhone SE-t, a frissített iPad Airt és a meglehetősen brutálisnak ígérkező Mac Studiot, bejelentette a cég, hogy az eseményt követő héten elérhetővé válik az iOS 15.4-es verziója az iPhone-okon. Természetesen minden iOS 15 kompatibilis készülékre jön majd a frissítés.

A frissítés egyik legnagyobb újdonságának tekinthető az, hogy ezek után lehetőség nyílik maszk viselése közben is feloldani a telefont a Face ID-val. Ez korábban csak a telefonhoz csatlakoztatott Apple Watch segítségével volt lehetséges.

Maszk viselése közben is képes lesz felismerni minket a telefonunk.

Habár csak a következő héten várható a frissítés, az Apple Developer Program tagjai hamarabb kipróbálhatják azt. Az iOS 15.4 mellett az Apple szintén jövő héten fogja elérhetővé tenni a MacOS Monterey 12.3, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és az iPadOS 15.4 frissítéseket is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Boda Gábor
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.