2015. november 6-án ismét ingyenes lesz a Hipernet a Telenornál. Ezt az akciót idén már harmadjára szervezi meg a cég az Internetes Vásárlás Napja alkalmából. A Hipernetnek köszönhetően az ügyfelek adamennyiségi korlátozás nélkül használhatják a szupergyors mobilinternetet ezen a napon.

Ezzel az akcióval a Telenornak célja, hogy az ügyfelek megismerkedjenek a Hipernet adta lehetőségekkel, ezért évente több alkalommal szerveznek egy-egy napokon ilyen akciókat. A cég felmérése szerint ezeken a napokon jóval magasabb adatforgalmat bonyolítanak le az ügyfeleik. November 6-án ez már a harmadik ingyenes Hipernet nap lesz, ami egybe esik az Internetes Vásárlás Napjával.

telenor_screenshot_20110822150223_nfh

Az Internetes Vásárlás Napját idén ötödjére rendezik meg Magyarországon, aminek a kezdeményezője a Szövetség és Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület. Célja az online vásárlása megismertetése, valamint a tudatos vásárlásra nevelés. Az ingyenes akció mellett ezen a napon a Telenor erre az alkalomra kidolgozott online akciókkal várja az érdeklődőket, amit az Internetes Vásárlás Napja weboldalán lesz elérhető. Ehhez az akcióhoz egyre több online kereskedő csatlakozik, tavaly már közel négyszáz webshop vett részt az akcióban.

Hupernet Guruk is segítik a mobilinternet felhasználókat, akik a közösségi csatornákon (Facebook,Google+, Twitter) minden érdeklődőnek szívesen segítenek okostelefonjuk beállításában, az appok kiválasztásában és azok telepítésében is. A Guruk saját blogot is működtetnek, ahol okosmobilos tippeket, készülékteszteket, trendeket és appajánlókat osztanak meg az érdeklődőkkel, olvasókkal.

Visszatérve a Hipernet akcióra, az adott napon, azaz 2015. november 6-án 00:00:00-tól 23:59:59-ig élvezhetjük az ingyenes hipergyors internetet készülékeinken. Természetesen az adatmennyiség amit az adott nap elhasználunk, nem adódik hozzá az előfizetéshez tartozó adatkerethez, így díjmentesen veheti igénybe minden előfizető az ingyenes Hipernetet.

forrás: Telenor Magyarország Zrt.

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: