Egy ideje keringtek a pletykák, hogy az Apple be fog mutatni egy új színt és így is lett. Megjelent a iPhone 7 (PRODUCT) RED különkiadása.

Elérhető az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus is ebben a különleges színben, viszont csak 128 GB-os és 256 GB-os kapacitással vásárolható meg (mint a kozmoszfeketét).

A 4.7 inches iPhone 7 128 GB tárhellyel 294.990 Ft-ba kerül, míg az iPhone 7 Plus ugyanekkora tárkapacitással 338.990 Ft. A legdrágább, 256 GB-os iPhone 7 Plus modell 377.990 Ft-ba kóstál. A készülékek március 24-től lesznek rendelhetőek.

Miért jött ez létre? A készülék…

Megvásárlásával támogatod a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait, és hozzájárulsz, hogy mielőbb megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék.

írják az Apple weboldalán. Szóval ha telefonváltás előtt állsz és tetszik a piros színű iPhone 7, akkor megvásárlásával támogatod a HIV- és AIDS-mentes korszak minél hamarabbi eljövetelét.

Az új iPhone 7 modellek mellett az Apple megduplázta az iPhone SE és az iPad mini 4 tárhelyét, tehát mostantól az alapmodell 32 GB, illetve elérhető lett a 128 GB-os verzió is.

Tulajdonságaiban megegyeznek az eddigi modellekkel, de minden részletet megtalálsz az Apple weboldalán.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.