Aki esetleg eddig elzárkózott az internettől és nem hallott az iPhone 7-ről, azoknak mondjuk, hogy az új almás mobilban nincs jack csatlakozó, viszont az Apple adott a dobozban egy gusztustalan adaptert, amivel tudjuk 3.5 mm-es analóg kimenetű fülhallgatóinkkal iPhone 7-en zenét hallgatni.

Mivel ez egy relatív kis kütyü, szinte mindenki eljut legalább egyszer oda, hogy nem tudja hol van, vagy hogy ténylegesen elhagyta. Most én se tudnám megmondani, hogy hol van az enyém…

header-single2

Erre egy megoldás lehet az Uncourage, ami lényegében egy kulcstartó, amin egy jack csatlakozó formájú rész van, így ha abba beledugjuk az adapterünket, ráakaszthatjuk kulcsaink közé és így nem fogjuk elhagyni (persze, ha szeretnénk magunkkal hordozni).

Az Uncourage 6$-ba kerül, egy darab vásárlása esetén 2$-ért szállítják akár Magyarországra is, ha pedig többet vásárolsz, akkor ingyen szállítják bárhova. 

Hirdetés
FORRÁSUncourage
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.