Hirdetés

A Samsung Galaxy S9 és S9+ dizájn szempontjából sok újdonságot nem hozott magával, leginkább hardveresen fejlődött. Azonban hogyan néz ki belülről? A belső komponenseket és elrendezésüket tekintve változtatott a Samsung?

Nos az iFixit csapata – szokásukhoz híven – szétkapta a Samsung Galaxy S9+-t, ebből pedig kiderül, hogy belülről sem változott sok minden, ami nem feltétlen baj.

Ahogy mindig, most is értékelték a készülék szerelhetőségét, amire a Galaxy S9+ 4 pontot kapott (a 10-ből), tehát nem egyszerű javítani leginkább a sok ragasztó miatt. Az akkumulátor cseréje véleményük szerint kicsit nehéz, illetve a kijelzőcseréhez először el kell távolítani a hátlapi panelt és át kell küzdenie magát a szervizesnek a sok-sok ragasztón, ebből kifolyólag a Galaxy S9+ kijelzőcseréje sem lesz olcsóbb, mint az előző generációé.

Ami viszont pozitív, hogy sok alkatrész moduláris, így azokat külön-külön is lehet cserélni. Ha érdekel a telefon belseje, az iFixit oldalán megtalálod a teljes folyamatot.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.