Egy párszor már beszámoltunk az iGlass kijelzővédőiről, most viszont egy új szolgáltatásról lenne szó a termékekkel kapcsolatban, ez pedig a garancia kiterjesztése.

Az iGlass üvegek nem olcsók, de ebben az árban benne van az is, hogy ha a készüléked kijelzője betörik, miközben iGlass 3D Round üveg van a telefonon, akkor az iGlass állja a kijelzőcsere költségeit. Sőt, ha iGlass Pro üveggel törik be az iPhone kijelzője, akkor a költség 110%-át adják vissza.

Ennek egyetlen feltétele van: a kijelzőcsere előtt mindenképp egyeztess az iGlass munkatársaival, ugyanis ők fognak útbaigazítani a kijelzőcserével kapcsolatban. Ez az egész abból a szempontból előnyösebb a 200 forintos kínai üveggel szemben, hogy ha ott törik a kijelződ, akkor bizony 20-40.000 Ft is lehet a csere, itt viszont nem kell emiatt aggódnod, olyan mint egy biztosítás, ahol az önrész a fólia ára.

További terméktámogatási előny, hogy ha felhelyezitek az üveget és ha 365 napon belül belevegősödik vagy megkarcolódik, akkor díjmentesen cserélik a fóliát.

Az iGlass nemrég mutatta be új tokjait, melyek jelenleg még csak előrendelhetőek, de ezek a tokok 100%-ig kompatibilisek a forgalmazott üvegekkel, tehát nem kell attól tartani, hogy a tok felszedi a fóliát. További részletekért látogass el a www.iglass.hu-ra.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.