A Samsung Galaxy S9 bemutatójával kapcsolatban voltak már korábban hírek, azonban hivatalos visszacsatolás a vállalat embereitől nem nagyon volt. A jelenleg is zajló CES 2018 kiállításon DJ Koh, a Samsung mobil iparágának vezetője megerősítette, hogy a Galaxy S9 és S9+ a február végi Mobile World Congressen fog megjelenni.

Tavaly a Galaxy S8 és S8+ egy márciusi, külön rendezvényen látott napvilágot, most viszont a Samsung visszatér az MWC-hez. Az esemény 2018. február 26. – március 1. között kerül megrendezésre és ahogy eddig is volt, az MWC előtt 1-2 nappal debütálnak a készülékek. Ha nagyon pontosan kell tippelni, akkor február 24-én vagy 25-én rántja le a leplet a Samsung az új generációról.

Ha érdekelnek a korábbi szivárgások, akkor bővebben olvashatsz korábbi cikkeinkből, ha pedig érdekel korábbi, Galaxy S8 tesztünk, akkor a lenti videót érdemes megnézni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.