Hirdetés

A számítógépes játékipar legfontosabb kiállításán, a Gamescom 2016 első napján a német SpeedLink gyártó két új gamer egeret mutatott be. Az egyik a haladó játékosoknak szánt Decus Respec, a nagy sikerű Decus továbbfejlesztett változata, a másik pedig az akár 12000 dpi felbontás érzékelésre is alkalmas Omnivi.

SpeedLink-Decus-Respec_3

A SpeedLink mindig is kedvező árú kiegészítőket gyártott elég jó minőségben.  A haladó játékosok körében nagyon elismert és széles körben elterjedt SpeedLink Decus egér a felhasználói visszajelzések alapján, továbbfejlesztve a gyártó megalkotta a Decus Respec-et. Már eddig is széles körben lehetett személyre szabni a Decus gamer egeret, de a Respec még rátesz erre egy lapáttal és még jobban tudjuk finomhangolni az eszközt. A legnagyobb újítás benne a 400-5000 dpi között állítható érzékelője, valamint súlyozhatósága. A Decus Respec nagy sikert arató elődjéhez hasonlóan hét színben pompázó LED világítással, makro-szerkesztővel és hét gombbal érkezik, 128 kb-os memóriája pedig öt profil tárolására képes.

SpeedLink-Decus-Respec_2A Gamerscom 2016-on egy, a profi játékosok igényeit is kiszolgáló egér is bemutatásra került, ez pedig a SpeedLink Omnivi Gaming Mouse. A 10 gombbal szerelt eszköz akár 12000 dpi-s felbontású érzékelésre is képes. Anyagát tekintve kényelmes és erős alumínium, és a lehető legkényelmesebb használatot teszi lehetővé. Hétszínű LED világítás mellett a személyre szabhatóságot saját szoftvere adja a felhasználó keze alá, mely segítségével elég bonyolult komplex makrók is írhatóak és az egér korlátlan számban képes ezeket tárolni.

SpeedLink-OmniviA Decus Respec szeptember végén 15 990 Ft-os, az Omnivi Gaming Mouse pedig 19 990 Ft-os javasolt végfelhasználói áron, október elején kerül a boltok polcaira.

 

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt