A CES 2018 során a Samsung megerősítette, hogy az MWC-n fogják bemutatni a legújabb zászlós modelleket. Az MWC február 26 és március 1 között kerül megrendezésre, így már egy elég pontos intervallumunk volt azzal kapcsolatban, hogy mikorra várható az újdonság.

A Samsung ma kiküldte a meghívókat, a Galaxy S9 és Galaxy S9+ bemutatója pontosan február 25-én lesz (18:00-kor). Akit érdekel a bemutató, az mindenképp jegyezze fel a naptárba a dátumot. A Samsung élő közvetítést is csinál, amit ti is követhettek majd.

Az UNPACKED esemény plakátján látható a 9-es szám, illetve “A kamera. Újragondolva.” felirat. A szám egyértelműen a Galaxy S9 elnevezésre utal, a kamerával kapcsolatban pedig beigazolódni látszik a szuperlassítás és a változtatható rekeszérték.

Brutál jó lesz a Galaxy S9 kamerája!

A hírek szerint a Galaxy S9 előrendelése március 1-jén, az értékesítés pedig március 16-án indul. A készülék bemutatóján mi is ott leszünk és természetesen beszámolunk az újdonságokról.

Hirdetés
FORRÁSSamsung News Center
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.