Mindkét platform játékosai bezsákolhatnak kifejezetten jó címeket. Az xboxosok több, a PS4 tulajok pedig frissebb címeket kapnak.

PS Plus

A Sony a PlayStation Plus előfizetőknek két játékot ad ajándékba ebben a hónapban. Július 28-tól augusztus 31-ig letölthető a Call of Duty — Modern Warfare 2 Campaing Remastered, augusztus 1-től 31-ig pedig a Fall Guys Ultimate Knockout. A játékokat a könyvtárunkhoz hozzáadva addig használhatjuk, amíg van élő PlayStation Plus előfizetésünk.

Fontos megjegyezni, hogy a Modern Warfare 2 Remasterben nincs multiplayer, csak az egyjátékos sztori mód elérhető!

Xbox Live Gold

A Microsoft négy játékot biztosít előfizetőinek, kettőt-kettőt a hónap két felében.

Augusztus 1-től 31-ig letölthető a Portal Knights Xbox One-játék, ezt augusztus 16-tól szeptember 15-ig kiegészíti az Override Mech City Brawl Xbox One-játék. Ezek mellé letölthető augusztus 1-től 15-ig az MX Unleashed, majd augusztus 16 és 31 között a Red Faction II Xbox-játékok.

Az Xbox One címek egészen addig játszhatók a konzolon, amíg van élő Live Gold előfizetésünk, ám az eredeti Xbox címek letöltés után úgy maradnak meg könyvtárunkban, mintha megvásároltuk volna őket.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.