Az előrendelők már ma este 7 órától, a többiek pedig szombattól jövő hét hétfőig nyomathatják a PS4-ükön a legújabb Call of Duty-t, a Modern Warfare-t. 

A teljes játék október 25-én érkezik, azonban a nagy sikert aratott alfa teszt után ma megérkezik az első béta is a Modern Warfare reboothoz. Magyar idő szerint ma este 19 órától játszhatnak azok, akik előrendelték vagy a PS Store-ban vagy fizikailag egy üzletben a játékot. A többieknek szombatig várni kell, azonban a PS Store-ból már előtölthető a béta.

Aki most letölti a játékot, annak a jövő hétvégére is meglesz a programja. Hisz bár a mostani béta PlayStation exkluzív, a következő héten szeptember 19 és 23 között minden PS4 tulajdonos mellett az Xbox One-on és a PC-n játszók is becsatlakoznak. A PC és Xbox előrendelők 19-én és 20-án már játszhatnak cross play a PS4-esekkel, a többieknek pedig szeptember 21 és 23 között lesz alkalmuk kipróbálni az Activision legújabb FPS-ét. Az Xbox és a PC preload szeptember 18-án, 19 órától indul.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.