Hirdetés

Ha minden a terv szerint történik, akkor november 5-én a Mi TV 5 és egy okosóra mellett a Mi CC9 Pro is hivatalosan bemutatásra kerül, ami Európában (és hazánkban) a Mi Note 10 nevet kaphatja, legalábbis minden jel erre utal. Hetek óta keringenek pletykák a CC9 széria csúcsmodelljéről, ami a Samsung és a Xiaomi közös fejlesztésű 108 megapixeles képalkotó szenzorát kaphatja meg.

Xiaomi Mi CC9 ProNem kevesebb mint 5 szenzort kapunk a hátoldalon. A gyártó által megosztott promóképen látható egy 5x optikai zoom felirat is, ami a telefotó szenzorra utal.  Ezen kívül egy ultra széleslátószögű kamerára is számítunk, de ezeken kívül valószínűleg egy makrólencse és egy mélységszenzor is helyet kaphat.

Hardveres téren AMOLED képernyőre, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóra, Snapdragon 730-as (reméljük ebből lesz még Snapdragon 855+ is) lapkakészletre, minimum 4000 mAh kapacitású akkumulátorra és egy 32 megapixeles előlapi szelfi kamerára számíthatunk. A kínai ár 400 dollár alatt indulhat.

Európába a CC9 széria tagjai előbb vagy utóbb beférkőznek, hol a Mi 9 család, hol az Android One programos A széria tagjaként, a Mi CC9 Pro már szinte biztos, hogy Mi Note 10 néven debütál nálunk, erről a Xiaomi Magyarország (fent beágyazott) Facebook posztja is tanúskodik.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.