A Xiaomi tegnap, november 14-én sajtótájékoztatót tartott, ahol bemutatkozott a hazai, kibővült csapat, megtudhattuk, hogy áll Magyarországon a márka és megtapogathattuk a nemrég leleplezett két újdonságot, a Redmi Note 8T-t és a Xiaomi Mi Note 10-et.

108 MP-es kamera a hátlapon

Az érdekesség, hogy a két új okostelefon (Redmi Note 8T és Mi Note 10) nemcsak a xiaomi.hu-n és az Mi Store-ban lesz kapható, hanem bekerül a kiskereskedelmi partnerek kínálatába is (Media Markt, Euronics, eMAG, Extreme Digital, Alza), illetve a szolgáltatók kínálatában is elérhetők lesznek (Redmi Note 8T – Telekom, Vodafone, Telenor ; Mi Note 10 – Telekom, Vodafone).

Redmi Note 8T

A Xiaomi Magyarország egy négyfős csapat vezetésével, Wagner Tibor Country Managerrel az élen mostantól komolyabban részt vesz a hazai mobilpiacon, pedig a Xiaomi eddig sem teljesített rosszul, 16%-os piaci részesedéssel rendelkeznek hazánkban, ez a közeljövőben vélhetően még tovább fog növekedni.

Xiaomi Mi Note 10

Az új Redmi Note 8T 4/64 GB-os kiszerelésben 75.000 Ft-ért lesz kapható, a Xiaomi Mi Note 10 pedig 200.000 Ft-os áron indul, a független piacon novemberben fognak megjelenni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.