Hirdetés

Spanyolországban leplezte le a legújabb készülékét a Xiaomi. A Mi 9 Lite névre keresztelt mobil a Kínában már kapható CC9 nemzetközi verziója.

Ha értetlenül állsz a sokadik Mi 9 variáns előtt és kezdesz elveszni a termékpalettán, az nem a te hibád. A Xiaomi kezd túl sok modellt piacra dobni, az egyes készülékek között pedig számottevő különbség nincs.

xiaomi mi 9 LiteA Mi 9 Lite 6,39 hüvelykes FullHD+ felbontású AMOLED képernyőt kapott. A ujjlenyomat-olvasó itt is a képernyő alá került beépítésre. A gyors működésért a Qualcomm Snapdragon 710-es lapkakészlete felel 4 vagy 6 GB RAM mellett. Szoftveresen egyelőre Android 9.0 Pie operációs rendszeren alapuló MIUI 10-et kapunk, de nemsokára bemutatkozik a MIUI 11 is.

Xiaomi mi 9 LiteElől a csepp alakú bevágásban egy 32 megapixeles szelfikamerát találunk, hátul pedig három kamerát kapunk. A 48 megapixeles Quad-Bayer szűrős főszenzort egy 8 megapixeles ultra nagy-látószögű és egy 2 megapixeles mélységérzékelésért felelős egység egészíti ki.

Az új mobil 4/64GB és 6/128GB-os kiadásokban lesz később megvásárolható. A magyar árakról egyelőre a hivatalos magyar viszonteladó nem tudott információval szolgálni.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.