Hirdetés

Az idei év végén tervezik bevezetni bizonyos régiókban, most kiderült, mennyibe kerülhet a Netflix reklámokkal támogatott csomagja.

Egyre több információ lát napvilágot a Netflix reklámokkal támogatott csomagja kapcsán, most az árról derültek ki részletek, közben a Netflix azt mondja, még semmi sincs eldöntve.

A Bloomberg szerint 7 és 9 dollár között lehet a Netflix új csomagjának havidíja, mely a jelenlegi 9.99, 15.49 és 19.99 dollárhoz képest jelentősen olcsóbb.

Ennyibe kerülhet a Netflix reklámokkal támogatott csomagja

Korábban kiderült, hogy offline letöltési lehetőség valószínűleg nem lesz a csomagban, és arról is hallani, hogy bizonyos tartalmak nem lesznek elérhetőek benne.

Múlt héten arról számoltunk be, hogy várhatóan nem mindenhol helyeznek el reklámokat, ilyenek például a gyermekeknek szánt tartalmak vagy a friss megjelenések, illetve a külsős tartalmak, ahol a stúdiók megtilthatják a hirdetések megjelenítését.

A Netflix közben válaszában a The Verge-nek azt mondta, hogy még semmi sincs eldöntve, jelenleg is gondolkoznak azon, hogyan vezessék be a reklámokkal támogatott csomagot.

Ti váltanátok az olcsóbb csomagra, ha hazánkban is elérhető lesz?

A kiemelt képet DCL „650” készítette, forrása: Unsplash

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.