Hirdetés

Egy új adatvédelmi, biztonsági funkcióval gazdagodott a platform: kiléptethetőek a nem kívánatos személyek a Netflix fiókunkból, kétlépcsős bejelentkezés azonban továbbra sincs.

A jelszómegosztás visszaszorításának következő állomása: kiléptethetőek a nem kívánatos személyek a Netflix fiókunkból, így eltávolíthatjuk az illetéktelen behatolókat vagy bennmaradottakat.

A Netflix egyre nagyobb lépéseket tesz a jelszómegosztás visszaszorításának érdekében. Most eszközt adott a felhasználók kezébe, hogy ők végezzék el a piszkos munkát, ez persze alapvetően egy hiányzó funkció volt.

A streaming platform Android és iOS alkalmazásában a biztonság és adatvédelem menüpontban láthatóak a profilunkkal bejelentkezett eszközök, és ki is tudjuk őket jelentkeztetni egy kattintással.

Ez különösen hasznos lehet akkor, ha arra gyanakszunk, hogy valaki más használja az előfizetésünket illetéktelenül. Gondolhatunk itt egy régi ismerősre, de akár idegenekre is, akik valahonnan megszerezték a jelszavunkat.

A kiemelt kép forrása: Netflix

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.