A Netflix olcsóbb csomagjában nem lesz mindenhol reklám, vannak kivételek.

Jön a Netflix reklámokkal támogatott csomagja, azonban a hír hallatán előfizetésüket kihajítani kívánkozók megnyugodhatnak, mert nem lesz mindenhol reklám.

A pletykák szerint nem minden tartalomnál lesznek reklámok, ami kimondottan jó hír. A gyermekeknek szánt tartalmak esetén egyáltalán nem lesznek hirdetések, míg a saját gyártású, friss műsorok esetében is bizonyos ideig reklámmentességet élvezhetnek majd az olcsóbb csomag felhasználói.

Nem lesz mindenhol reklám a Netflix reklámokkal támogatott csomagjában

Ennek valószínűleg az az oka, hogy a filmkészítők nem szeretnék, hogyha reklámok zavarnák meg premierkor a nézőket.

A külsős tartalmak esetén is kérdéses, hogy mennyire tehetnek be reklámokat, hiszen a stúdiók meg is tilthatják, hogy az alkotásokat hirdetésekkel szakítsák félbe.

Nemrég kiderült, hogy további hátránya lehet az olcsó csomagnak az offline letöltés hiánya, ez azonban nem mindenki számára jelent gondot.

Ti váltanátok erre a csomagra, vagy inkább többet fizettek a reklámmentességért, valamint az egyéb kényelmi funkciókért?

A kiemelt képet Thibault Penin készítette, forrása: Unsplash

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.