Hirdetés

Eddig ha új előfizetést indítottunk valamiért, akkor elvesztek az adataink, mostantól lehetőség lesz előfizetések közt mozgatni azokat.

A Netflix egy olyan funkciót vezetett be, ami lehetővé teszi az adataink mozgatását az előfizetések között, így ha elköltöznénk, nem kell nulláról indulnunk.

Költöztethetőek lesznek az adataink a Netflix előfizetések között

Az új funkció lényege, hogy költözéskor ha új előfizetésre van szükségünk, hozhatjuk az adatainkat a régiből, például az előzményeket, a listánkat, a személyre szabott ajánlásokat, illetve a Netflix Games mentéseinket is.

Valójában arról lehet szó, hogy ez is egy ösztönző eszköz lehet, mellyel előfizetőket próbálnának szerezni, hiszen ha eddig valaki közösen fizetett elő, az is egy visszatartó érv lehetett a függetlenedés ellen az anyagiak mellett, hogy elvesznének az előzményeink.

Ez mostantól nem akadály, így mindenki nyugodtan előfizethet saját magának, persze a háztartásonkénti jelszómegosztás eddig is rendben volt és ezután is rendben lesz, a funkció főként költözéskor lehet hasznos, amikor már nem szeretnénk a közös előfizetést használni.

A funkció jelenleg bevezetés alatt áll. Van, akihez már elvileg megérkezett, de hamarosan a széles közönség is megkapja.

Nemrég írtunk a Netflix reklámokkal támogatott csomagjának érkezéséről, ha érdekel, itt nézhetsz utána bővebben a dolognak.

A kiemelt kép forrása: Netflix

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.