Hirdetés

Árat emel a Disney, drágább lesz a Disney+ és a Hulu is decembertől. A streaming aranykor véget ért, egyre több a probléma.

A Netflix veszít előfizetőiből, az HBO Max jövőre megszűnik, drágább lesz a Disney+ és a Hulu is. Remek hírek.

Egyre több a streaming platform, ezáltal nagyobb a verseny is, ami ezen a piacon sok éven keresztül kimondottan kicsi volt, hiszen a Netflixnek alig léteztek nagyobb riválisai.

Mostanság mindenki streaming platformot indít vagy teszi elérhetővé a meglévőt egyre több helyen, így napjainkra ott tartunk, hogy a kínálat igencsak nagy, a kereslet viszont a járványügyi korlátozások megszűnése óta egyre csökken.

Drágább lesz a Disney+

A Disney+ kedvező áron, 2490 forintért kínál havonta 4K-s képminőséget, HDR támogatást, rengeteg tartalmat, amivel erős konkurencia lehet a többiek számára, hiszen a Netflixnél ennyiért nem kapunk HD képminőséget sem, nem hogy 4K-t és HDR-t.

December 8-tól azonban ez megváltozik. A jelenlegi $7.99-os havidíj helyett $10.99 lesz havonta, ami jelenleg 4196 forint, viszont fontos hozzátenni, hogy mi nem dollárban fizetünk, így ez nem függ az árfolyamtól.

Aki továbbra is 2490 forintot szeretne fizetni, 2 dolgot tehet: előfizethet egyben 1 évre még most vagy megvárhatja a fejleményeket, hiszen 2490 forintos áron bevezetnek egy reklámokkal megtámogatott csomagot, ami lehet, hogy jobban megéri, mint többet fizetni érte.

Ti mit szóltok ehhez? Többet fizettek vagy inkább nézitek a reklámokat? Meglepett, hogy drágább lesz a Disney+?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.