Azoknak, akik nem akarnak reklámokat nézni, érkezik a drágább Disney Plus.

Korábban már írtunk róla, hogy érkezik a drágább Disney Plus és egy olcsóbb, reklámokkal támogatott csomag.

drágább Disney Plus

A Disney+ jelenleg kedvező áron, 2490 forintért kínál havonta 4K-s képminőséget, HDR támogatást, rengeteg tartalmat, amivel erős konkurencia lehet a többiek számára, hiszen a Netflixnél ennyiért nem kapunk HD képminőséget sem, nem hogy 4K-t és HDR-t.

December 8-tól azonban ez megváltozik az Egyesült Államokban. A jelenlegi $7.99-os havidíj helyett $10.99 lesz havonta, ami nagyjából 4196 forint. A jelenlegi csomag helyére érkezik a reklámokkal támogatott csomag $7.99-os havidíjjal.

  • Disney+ Basic (hirdetésekkel) 7,99 USD
  • Disney+ Premium (hirdetés nélkül) 10,99 USD
  • Bundle Duo Basic (csak a meglévő ügyfelek számára): Disney+ és Hulu (hirdetésekkel) 9,99 USD
  • Bundle Trio Basic – Disney+, Hulu és ESPN+ (hirdetésekkel) 12,99 USD
  • Trio Premium csomag – Disney+, Hulu és ESPN+ (hirdetés nélkül) 19,99 USD
  • Legacy Disney Bundle (csak a meglévő ügyfelek számára) – Disney+ (hirdetés nélkül) és Hulu (hirdetésekkel) és ESPN+ 14,99 USD

A fenti listából látszik, hogy eléggé megbonyolították a helyzetet az új árazással, csomagokkal, nekünk azonban egyelőre emiatt nem kell aggódnunk, ugyanis az áremelés egyelőre Magyarországot nem érinti.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Mérnökinformatikát tanulok, szabadidőmben cikkeket írok és videókat készítek. Mindenféle tech téma érdekel, így a Tech2-n olvashattok tőlem mobilokról, közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is.