Hirdetés

Drágább lett a Disney+ Magyarországon, az őszi akció után decembertől jócskán emelkedik a szolgáltatás ára, a változás a meglévő előfizetőket is érinti.

A streaming piacon egész kellemes áron, 2490 forintos havidíjon férhettünk hozzá a Disney+ kínálatához minőségi korlátozás nélkül a 2022-es hazai indulás óta.

Drágább lett a Disney+ Magyarországon - tájékoztató levél a változásról
Tájékoztató levél a változásról

Most árat emel a streaming platform, decembertől 3090 forintra emelkedik az előfizetés havidíja a meglévő előfizetők számára, vagyis havonta 600 forinttal kell majd többet fizetnünk érte. Az éves előfizetés ára 30 900 forintra emelkedett. Az új előfizetők már most is az új árazással találkozhatnak.

Drágább lett a Disney+ Magyarországon - illusztráció
Drágább lett a Disney+ Magyarországon – illusztráció

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy a Disney+ megdrágul az Egyesült Államokban. Akkor még a hazai 2490 forintos ár nagyon kedvező volt, hiszen 4K-s képminőséget, HDR támogatást, rengeteg tartalmat kínált a szolgáltatás, amivel erős konkurencia lehetett a többiek számára, mert a Netflixnél ennyiért nem kaptunk HD képminőséget sem, nem hogy 4K-t és HDR-t. Azóta a Netflix legolcsóbb 2490 forintos havidíjú alap csomagja 720p-s képminőségre váltott hazánkban, reklámok nélkül.

Hirdetés
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.