Hirdetés

A belépőszinten strapabíró okostelefont keresőket célozza a CAT legújabb készülékével, az S32-vel. Nincs benne hőkamera vagy lézeres mérték, viszont minden mást megtalálni benne, amiért általában az emberek egy CAT telefon mellett döntenek.

Az S32 külsőleg természetesen gumírozott, strapabíró borítást kapott. A ház IP68-as és ML SPEC 810G katonai szabványnak megfelel. A 18:9-es képarányú 5,5 hüvelykes HD kijelző pedig DragonTrail Pro Glass által van védve. A gyártó ígérete szerint a kijelző erős napfényben, kesztyűben vagy vizes kézzel is könnyedén használható. A mobil vízállóságát másfél méteres vízben 35 percig garantálja a gyártó.

Hardveresen nem beszélhetünk egy erőműről. Négymagos Helio A20 SoC dolgozik 1,8Ghz-en a telefonban, melyhez PowerVR GE8300 társul. Energiatakarékossági szempontból jó párosítás, de sebességben nem túl előnyös. Az S32-ben egy 4200 milliamperórás akkumulátort találunk.

Szoftveres fronton stock Android 10-zel érkezik a mobil. 3GB RAM-ot és 32GB tárhelyet kapunk. Utóbbi bővíthető, viszont akkor le kell mondanunk a dupla SIM használtáról. Található a mobilban 3.5-ös jack csatlakozó, NFC, Bluetooth 5.0 és egy programozható gomb is. Támogatja az LTE-t, illetve képes VoLTE és WoWiFi hívásokra.

Kamerák terén hátul egy 13 megapixeles egység dolgozik egy LED villanóval támogatva, az előlapon pedig egy 5 megapixeles szenzort találunk.

2020 tavaszán érkezik Magyarországra a mobil, hivatalos árat egyelőre nem közölt a gyártó, de az biztos, hogy két év garanciát vállalnak majd rá. Ha a pletykák igazak, 300 euró környékén nyithat az európai piacon az S32, ami elég húzós ár a gyenge hardver fényében.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.