Egy kiszivárgott fotón a Galaxy S9 dobozát láthatjuk, illetve néhány specifikációt, melyek igen nagy izgalomra adnak okot. DJ Koh néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy az MWC-n fogják bemutatni a Galaxy S9-et és S9+-t. Az esemény február 26-án kezdődik, vélhetően 1-2 nappal előtte lesz a leleplezés.

Kikerült az internetre egy fotó a készülék dobozának hátuljáról és láthatunk rajta néhány kevésbé izgalmas és néhány nagyon király specifikációt. A képátló 5,6″ hüvelyk lesz (ha figyelembe vesszük az ívelést), a felbontás QHD, a panel pedig továbbra is Super AMOLED. Az előlapi kamera 8 MP felbontással bír majd, lesz vezeték nélküli töltés, írisz szkenner, IP68-as tanúsítvány, AKG sztereó hangszórók és a dobozban AKG fülhallgató.

Ami azonban izgalmasabb, az a kamera. Eddig a készülékeknél egyetlen rekeszérték adatot láthattunk, itt viszont kettőt: f/1.5 és f/2.4. Miért? A kamera képes lesz váltogatni a rekesznyílást e két érték között. Ha sötétebb környezetben vagyunk vagy masszív bokeh effektet szeretnénk, akkor f/1.5-öt használ, ha pedig a háttérből is szeretnénk látni valamit, akkor f/2.4-et. Ez alapvetően nem újdonság, hisz ezt tudja a Kínában forgalomban lévő, méregdrága Samsung W2018 is.

A másik izgalmas dolog az a “Super Slow-mo”. A Sony okostelefonjaiban van 960 FPS lassított felvétel készítésére lehetőség, amit – vagy amihez hasonló megoldást – látni fogunk a Galaxy S9-ben is.

Ezek nagyon ígéretesnek hangzanak, izgatottan várjuk az idei MWC-t, ahol mi is ott leszünk és meg is tapizhatjuk majd az újdonságokat.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.