Nagyon sok helyen láttunk hirdetéseket az iGlass üvegfóliáiról és úgy elkezdett érdekelni minket, hogy vajon milyenek is ezek, úgyhogy felvettük a kapcsolatot velük és így be tudjuk nektek mutatni, hogy milyen modellek vannak, mit kell róluk tudni és mennyibe kerülnek.

Az iGlass-nél 4 típusú üvegfólia van, Standard, Color, 3D Round és Smart. Mindegyik nevében hordozza, hogy miért érdekes, de nézzük:

  • Standard: itt egy egyszerű, 9H keménységű, ujjlenyomat-taszító és karcálló réteggel ellátott üvegfóliáról van szó, aminél nincs semmi extra tulajdonság azon kívül, hogy védi készülékünket, ha leejtenénk, ez az üvegfólia a legtöbb iPhone-ra kapható és ez a legolcsóbb.

iglass-uvegfolia-tech2-8

  • 3D Round: ennél a fóliánál lekerekített szélekkel kell számolni, mely olyan érzetet ad, mintha rajta sem lenne a fólia a készülékünkön, továbbá a kijelző részt leszámítva olyan színű a kerete, mint amilyen a mobilunk (fekete/fehér).

iglass-uvegfolia-tech2-10

  • Color: nevéből adódóan ezek színes üvegek, kedvünkre választhatunk az elérhető színekből.

iglass-uvegfolia-tech2-9

  • Smart: ez talán a legérdekesebb, ebben nanocsíkok találhatók, melyek az érintést/nyomást átvezetik fentről a gomb melletti területekre, magyarul ha vissza akarsz menni a beállításokon belül, akkor bal oldalt elég megnyomni a gomb mellett, de ennek működését a videóban is láthatjátok.

iglass-uvegfolia-tech2-12A csomagolásnál is látszik, hogy odafigyeltek a dolgokra, pl. a “Köszönjük” felirat is egy kedves gesztus a doboz belsejében, valamint az útmutatónál szövegesen, képekkel illusztrálva is mutatják, hogyan kell felrakni a fóliát, de van benne egy QR kód és egy link is, ahol egy videót is meg lehet tekinteni erről.

iglass-uvegfolia-tech2-6 iglass-uvegfolia-tech2-11

Az iGlass.hu-n megtaláljátok az árazást, illetve ki tudjátok választani, hogy milyen modellre szeretnétek megvásárolni. A legolcsóbb Standard fólia 3.490 Ft, míg a legdrágább 3D Round 6.490 Ft-ba kerül.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.