A Samsung február 25-én leplezi le legújabb zászlós készülékét, a Galaxy S9-et és S9 Plust. Számtalan kiszivárgott információ van már a telefonokat illetően, most viszont a Samsung hivatalos médiaeseményére szolgáló applikációból nyerték ki a telefon formatervét és gyakorlatilag az app odateszi a kezedbe.

A Samsung Unpacked applikációban van egy kiterjesztett valóság (AR) funkció, ami a telefon kameráját használva (virtuálisan) a kezünkbe teszi a Galaxy S9-et. Ez alapvetően csak a bejelentés után működne, azonban egy Reddit felhasználónak sikerült úgy módosítania az appot, hogy az megjelenítse a telefont. Nem is kérdés ezek után, hogy fog kinézni az újdonság.

A 3D modellek nem lokálisan az applikációban voltak, hanem a Samsung weboldalán, viszont proxy segítségével /u/thesbros le tudta tölteni ezeket. Négy színben látható a Galaxy S9, van fekete, szürke, kék és halvány lila. Itt csak néhány képet láthattok, ha mindet megnéznétek, akkor katt IDE, ami továbbít az XDA Developers oldalára.

Európába ez a három szín jön
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.