A Samsung Galaxy S8 már egy ideje ugyan kapható, de még mindig friss készüléknek mondható. Ennek ellenére már meg is érkeztek az első “szivárgások” a következő évi zászlós készülékekről és azért írom idézőjelesen a szivárgást, ugyanis amit most látunk, azt igazából bárki odamondhatná, illetve ezek mondhatni egyértelmű dolgok. Nézzük is akkor…

A Samsung az idei modelleknél új stratégiát vetett be, teljesen elhagyták a flat kijelzős modellt és csak íveltet dobtak piacra, ezért is lett a nagyobbik modell S8 Plus és nem S8 Edge. Ugyanez igaz lesz a Galaxy S9-re is, ahol a nagyobbik változat szintén S9 Plus lesz, erről egy “kiszivárgott” (vagy épp összetákolt) fotó tanúskodik, melyen a logókat láthatjuk.

Az S8 4 GB RAM-mal kapható, amit a Samsung jövőre 2 GB-tal megtold, így az S9 és az S9 Plus is 6 GB RAM-mal bír majd, a belső tárhely pedig várhatóan 128 GB lesz. Az ujjlenyomat-olvasó (ha minden igaz) a kijelző rétege alá fog kerülni, a rendszer már Android Oreo lesz, illetve erősebb processzort is fog kapni. Nagyon keveset tudni még a jövő évi készülékekről, ezért is vehetjük ezeket az infókat idézőjeles “szivárgásoknak”, hisz szépen szólva ezt bárki mondhassa.

Az új mobilokat várhatóan a 2018-as MWC-n fogják bemutatni

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát ez a cikk konkrétan egy forintot nem ér..nincs benne semmi információ.. a semmiről minek írni? (Jó mondjuk nyilván az olvasottság miatt… reklámok ugyebár)

    De legalább már tudom, melyik oldalt kell telibe szarni, ha mégegyszer meglátom valahol 🙂

  2. Ráadásul Petőfi személyes sértésnek veszi, ha leszóldod a Google fordítós “cikkeit”..

Comments are closed.