A Honor ma bejelentette, hogy augusztus 23-ától Magyarországon is megvásárolható a Honor 20 Pro.

A mobilt 2019-2020 legjobb lifestyle okostelefonjának szavazta meg az elektronikus eszközök tesztelésével foglalkozó nemzetközi szervezet, az EISA.

A dinamikus-holografikus hátlappal érkező készülék négykamerás rendszerének fő kameráját a Sony IMX586 48 MP-es hátlapi kamerája alkotja. Ez továbbfejlesztett AI Ultra Élesség móddal segíti a világos, tiszta képeket, a mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáción keresztül pedig csökkenti a bemozdulásból származó elmosódást.

A rendszer 16MP-es széles látószögű kamerával, 8MP-es telefotó kamerával és 2MP-es makro kamerával is kiegészül. A Honor 20 széria AIS szuper éjszakai módja és az F1.4-es fényerejű lencséje segíti az éjszakai képek készítését. Az AI több képkockás stabilizációs technológiája és a továbbfejlesztett algoritmus a gyártó ígérete szerint lenyűgözően tiszta éjszakai képeket ad, mindezt nagyobb fényerő, kevesebb zaj és valósághűbb színek mellett. A Honor 20 Pro a DxoMark értékelésén 111 pontot kapott.

A Honor 20 Pro hazánkban smaragdzöld és fantom lila színekben lesz elérhető augusztus 23-tól. A készülék ajánlatott bruttó fogyasztói ára 199 990 Ft, és elsőként az Extreme Digitalnál lehet megvásárolni, várhatóan szeptember második felétől pedig a Telekom kínálatában is megtalálható lesz.

Ha érdekel, nézzétek meg a londoni bemutatón készült rövid ismertető videót a mobilról:

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.