A Honor május 21-én fogja bemutatni legújabb okostelefonjait, a Honor 20-at és a Honor 20 Prót. A márka a nagy szétszeparálás ellenére a Huawei csoporthoz tartozik, tehát a hamarosan megjelenő készülékek képességeiket tekintve nagyban hasonlítani fognak a Huawei P30-hoz és a P30 Próhoz.

A Weibón bukkant fel egy kép az állítólagos Honor 20 Próról, ami ez alapján négy hátlapi kamerával lesz felszerelve, a négy egység közül az egyik pedig periszkópos lesz, hasonlóan a Huawei P30 Próhoz.

A készülék a képen egy gyönyörű, fehér színátmenetes változatban látható. Mivel elég jó minőségű a kép, ezért valószínű, hogy ténylegesen a Honor 20 Prót láthatjuk. Mindenesetre május 21-én kiderül minden, a Honor bemutatóján mi is részt veszünk, elsőkézből kapjátok majd az infókat. Várhatóan még a lenti színekben fog megjelenni a készülék, az utolsó a Honor 20 lehet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.