Nemrég írtunk nektek arról, hogy lyukas kijelzős készülék is érkezik a Honor május 21-i eseményén. Most újabb specifikációk és képek érkeztek, melyek nem könnyítik meg az újságírók helyzetét. A most kikerült képeken ugyanis nem látszódik semmiféle előlapi kamera, de a periszkópos kamera sincs ott a hátlapon.

Egy olyan mobilt láthatunk a képeken, melynek hátoldalán 4 kamera látható, ez önmagában még nem sok újdonság, mostanában rengeteg ehhez hasonló telefont láthattunk, a meglepetés inkább az előlapon mutatkozik meg.

A fenti képen ugyanis semmilyen előlapi kamerának tűnő részlet nem tűnik fel, ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy valamiféle pop-up rendszerről lehet szó. Lehetséges, hogy valamelyik Honor 20 ilyenfajta mechanikával fog érkezni.

Ezeken kívül végre a kamerákról is kiderült némi információ. Az eddigi információk a P30 Próhoz hasonló kamerákat emlegettek, ezekhez képest egy hagyományosabb rendszerről árulkodnak az új képek.

A kikerült fotók szerint a fő kamera egy Sony IMX586 lehet f/1.4-es rekeszértékkel és optikai stabilizációval, mellette egy 16 MP-es szuper nagylátószögű és egy 8 MP-es telefotó kamera, ami szintén kaphat optikai stabilizálást. A negyedik kamerára viszont makró szenzorként hivatkoznak elég nagy 1,75-ös pixelmérettel, ami ha tényleg valós, remek makró fotókat eredményezhet.

Ezek az infók természetesen nem vehetőek hivatalosnak, már csak 2 hét és minden kiderül.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.